Ajakfeltöltés, szájfeltöltés hialuronsavval

A szépészeti, orvos-esztétikai kezelések közül manapság az egyik legnépszerűbb a hialuronsavas ajakfeltöltés, szájfeltöltés kezelés. A hialuronsav egy olyan építőelem, amely természetesen is megtalálható az emberi szervezetben. A hialuronsav fő jellemzője, hogy vízmegkötő képességgel rendelkezik, emiatt terjedt el alkalmazása a szépségiparban is, ugyanis a víz megkötésével feszesíti a bőrt, teltebbé varázsolja az ajkakat, eltünteti az apró ráncokat. Mivel nem mesterséges anyagról van szó, így nincs káros hatása szem a szervezetre, hanem egy idő után felszívódik.

A hialuronsav hatását úgy fejti ki, hogy a természetesen is jelenlevő hialuronsav mértékét megnöveli az ajkakban, ami megköti a vizet. Ennek hatására növekszik a térfogat, az ajkak teltebbek, feszesebbek lesznek, valamint az ajkak körül található vékony ráncok is eltűnnek.

A hialuronsavas ajakfeltöltés teljesen fájdalommentes, általában maximum fél óra alatt el is végzik, és hónapokig lehet élvezni az eredményét. Mivel a hialuronsav felszívódik a szervezetben, így nem örökké tartó eredményekről van szó, hanem általában 5-12 hónap közötti időszakban élvezheti a páciens az ajakfeltöltés eredményét. Azok, akik ennél hosszabb ideig is tartani szeretnék a kezelés utáni állapotot, ilyenkor egy ún. frissítő ajakfeltöltésen esnek át. Ennek menete hasonló az első hialuronsavas ajakfeltöltéshez, és elvégezhető már az előtt, mielőtt az első kezelés eredménye teljesen elmúlna, biztosítva ezzel a folyamatos telt, ráncmentes ajkakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük