Lehetséges karikagyűrű anyagok

Lehetséges karikagyűrű anyagokA karikagyűrű anyagának megválasztása nehéz döntés lehet emberek számára, tudhatjuk meg a https://www.karikagyurukell.hu webshoptól. A gyémántok osztályozásával sokan tisztában vannak, azonban legtöbben csak az aranyat ismerik, mint karikagyűrű fajtát, és amikor szembesülnek a számos további lehetőséggel, nem tudják, hogy mihez kezdjenek.

Nemesfémek

A nemesfémből készült gyűrűk számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül magától értetődik, hogy értékesek, mivel a nemesfém, amiből készülnek, szintén értékesebb, mint az alternatív megoldások. További előny, hogy ezeknek a gyűrűknek a mérete idővel változtatható, valamint a sérülések, problémák könnyen javíthatók, így optimális esetben lehetőséged van ugyanazt a karikagyűrűt viselni egész életedben, és a minősége is szinten tartható ez alatt az idő alatt.

A legnépszerűbb nemesfémek:

  • Arany (sárga, fehér, rózsaszín)

  • Ezüst

  • Platina

  • Palládium

Alternatív fémek

Számos alternatív, nem nemesfémmel találkozhatsz karikagyűrű választás során. Ezek különböző jellemzőkkel rendelkeznek, de sokak számára jobb megoldást nyújtanak, mint a megszokott lehetőségek.

  • Rozsdamentes acél: Erről az anyagról általában az ipari felhasználás jut az emberek eszébe, de kiválóan alkalmas gyűrűnek is. Természetes fehér színe van, és kiváló ellenálló-képességgel rendelkezik kis súlya ellenére.
  • Titán: A titán jobban karcolódik, mint az egyéb anyagok, azonban szintén kis súllyal rendelkezik, valamint az egyik legkeményebb fémről van szó. Előnye, hogy egyáltalán nem okoz allergiás reakciókat, így azok számára tökéletes, akik valamilyen fémallergiában szenvednek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük